خرید روغن مورینگا

خواص روغن مورینگا شامل :

  • محافظت و نرم‌کنندگی مو
  • خواص ضد میکروبی
  • قابلیت استعمال مستقیم بر روی پوست و مو
  • حاوی مقادیر بالای اسیدهای چرب غیر اشباع مانند اولئیک اسید
  • جلوگیری از پیری زودرس پوست

تومان

روغن مورینگا یکی از جدیدترین و بهترین روغن های گیاهی می باشد که به تازگی مورد استفاده ی انبوهی از مردم واقع شده است ، توجه داشته باشید روغن گیاهی مورینگا دارای خواص و فواید بسیاری می باشد که در ادامه ی این متن به معرفی برخی از آن ها می پردازیم.

روغن مورینگا چیست؟

روغنی حاصل از دانه‌های گیاه Moringa oleifera  است که بومی کشور‌های هند ، پاکستان ، بخش‌هایی از آسیا ، آفریقا و کشورهای عربی بوده و در کشورهایی چون فیلیپین ، کامبوج ، آمریکای مرکزی ، شمالی و جنوبی و جزایر کاراییب توزیع شده است . جالب است بدانید که مورینگا، نامهای دیگری هم دارد: گز روغن و گز رخ.

باید اشاره کنیم که روغن مورینگا سرشار از آنتی‌‌اکسیدان‌های قوی، مواد معدنی و ویتامین‌هایی است که میتواند بسیاری از نیاز‌های پوست شما را تأمین کند. از جمله ترکیبات موجود در این روغن مفید می‌توان به اسیدهای چرب، آنتی‌اکسیدان‌، استرول، توکوفرول، پروتئین، ویتامین‌ها و  فلاونوئید اشاره کرد. همچنین این گیاه دارای خواص ضد قارچی، ضد ویروسی، ضد افسردگی و ضد التهابی است.

مورینگا در ایران

خانواده گز روغنیان که مورینگا متعلق به این خانواده است، تیره کوچکی از گیاهان گلدار جداگلبرگ میباشند و فقط شامل یک جنس بنام گز روغن مرکب از معدودی انواع درختی است. غالب آن‌ها در نواحی گرم و مرطوب مانند  استان‌های جنوبی ایران از جمله سیستان و بلوچستان و هرمزگان مشاهده شده ‌است.

بذر مورینگا

درخت مورینگا از طریق بذر، تکثیر میشود. جالب است بدانید که از بذر آن به عنوان آجیل استفاده‌ می‌شود. این گیاه رشد سریعی دارد. سایتهایی در حال حاضر فعال هستند که بصورت آنلاین، بذر درخت مورینگا را در اختیار شما قرار میدهند.

ویتامین‌ها و ترکیبات موجود در روغن مورینگا

مورینگا حاوی ترکیبات و مواد بسیار مفیدی است که باعث شده، سالیان زیادی از آن برای مصارف گوناگون استفاده شود. در ادامه به لیست ویتامین‌های موجود در مورینگا توجه کنید:

  • فولات و اسید آسکوربیک – ویتامین C
  • کلسیم
  • پتاسیم
  • آهن
  • ویتامین A
  • منیزیوم
  • فسفر
  • روی
  • نیاسین
  • ریبوفلاوین
  • تیامین B1

باید بدانید که مورینگا، کلسترول مضر ندارد و چربی بسیار کمی دارد.

حتما بدانید: فواید روغن سیاه دانه چه چیز هایی می باشد؟

خواص روغن مورینگا

خواص روغن مورینگا

در این قسمت به مهمترین و اصلی‌ترین خواص روغن مورینگا خواهیم پرداخت:

  • محافظت و نرم‌کنندگی مو
  • تب بر
  • خواص ضد میکروبی
  • قابلیت استعمال مستقیم بر روی پوست و مو
  • حاوی مقادیر بالای اسیدهای چرب غیر اشباع مانند اولئیک اسید
  • جلوگیری از پیری زودرس پوست
  • درمان جوش و سایر بیماری‌های پوستی
  • درمان مشکلات معده
  • کمک به پیشگیری و موثر در درمان سرطان
  • کمک به درمان دیابت و مشکلات قلبی و عروقی
  • کمک به درمان و رفع افسردگی
  • پیشگیری از پوکی استخوان
  • نرم کردن پوست و بهتر شدن ترک پا
  • از بین بردن جوش و کمک به خلاص شدن از لکه‌های تیره
  • کمک به درمان آفتاب سوختگی
  • درمان زخمها،بریدگیها و سوختگی‌های پوستی
  • بهبود سلامت چشم
  • محافظت در برابر اختلالاتکلیه
  • درمان آسم
  • درمانآنمی و بیماری سلول داسی شکل
  • مقابله با بیماری‎های باکتریایی

 

خواص روغن مورینگا برای مو

از آنجائیکه فوائد روغن مورینگا برای مو، بسیار مورد توجه است، در قسمتی جداگانه قصد داریم یکی از مهمترین خواص این روغن را  بصورت مفصل تری بررسی نماییم. روغن مورینگا برای محافظت از مو در برابر رادیکال‌های آزاد مفید است و در نتیجه میتواند مو را تمیز و سالم نگه  دارد. این گیاه حاوی عناصر آب‌رسان و سم‌زدا نیز هست که باعث تقویت پوست و مو خواهد شد. اسید اولئیک موجود در روغن مورینگا به مستحکم‌ کردن مو و حفظ رطوبت آن کمک می‌کند. خواص ضدمیکروبی روغن مورینگا، شوره و خشکی را از پوست سر شما دور می‌کند.

روغن مورینگا داری بالاترین سطح طبیعی اسید بنیک، ترکیب رایج در نرم‌کننده‌های مو است. مالیدن چند قطره از روغن مورینگا به عنوان یک مرطوب‌کننده‌ی بدون نیاز به شستشو روی موی نم‌دار، مانند یک نرم‌‌کننده‌ی طبیعی عمل خواهد کرد.

مصرف روغن مورینگا به همراه مکمل‌ غذایی مورینگا، از عقب رفتن خط رویش مو جلوگیری می‌کند و حتی سبب رشد موهای جدید در نواحی بدون مو می‌شود.

حاوی اسید چرب بهینیک که ضخیم کننده و سورفاکتانت است . بهینیک اسید در صنایع آرایشی و بهداشتی و مراقبت از مو ، تولید انواع صابون و سایر محصولات حوزه پوست و مو قابل استفاده است . بهینیک اسید دارای خاصیت نرم کنندگی است که باعث لطافت و نرمی و حفظ رطوبت پوست و مو می‌شود .

عوارض روغن مورینگا و موارد منع مصرف آن

در مورد مورینگا عوارض جانبی اندکی گزارش شده است. اما به هر کسی که مصرف مورینگا را در دستور کار خود قرار داده است توصیه می‎شود که ابتدا با پزشک مشورت کند تا از هر جهت، آسوده خاطر باشد. مورینگا ممکن است باعث ایجاد کیفیات ضد باروری شود و بنابراین برای زنان باردار توصیه نمی‎شود. ممکن است مصرف مورینگا با برخی دیگر از داروها، تداخل پیدا کند که مشورت با پزشک بیشتر اهمیت پیدا میکند.

در این مطلب اطلاعاتی راجع به روغن مورینگا برای تان ارائه دادیم امیدواریم این مطلب به اندازه کافی برای تان آموزنده و مفید واقع شده باشد پیشنهاد می شود با مراجعه کردن به قسمت روغن ماکادمیا از خاصیت های روعن ماکادمیا مطلع شوید.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “خرید روغن مورینگا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.